AP3: KVALITET
Arbeidspakke 3: Kvalitet
Forbruk av ferske grønnsaker i Norge er desidert lavest i hele Europa. Kun 35% av tomatene som blir spist, er produsert i Norge. Dette til tross for at ferske norske grønnsaker holder høy kvalitet og at helsemyndighetene anbefaler å spise frukt og grønt fem ganger om dagen. De siste årene har salatbarer og lunsjtallerken blitt mer og mer populære og tilgjengelige. I samarbeid med ISS Facility Services undersøker vi hvordan vi kan øke forbruk av ferske norske veksthusgrønnsaker ved å lage salatbarer mer attraktiv for konsumentene. Til slutt er det konsumentene som bestemmer hvilken kvalitet som er godt. Det er viktig at de kvalitative gode veksthusgrønnsakene komme fram til salatbarene. Vi ser også på hvordan vi kan redusere svinn i omsetningen.
Hovedsponsor
Prosjektleder
Samarbeidspartnere
BIOFRESH
Bio økonomisk produksjon av ferske veksthusgrønnsaker i Norge
KONTAKTADRESSE
BioFresh
v/Michel Verheul
NIBIO Særheim
Postvegen 213
4353 Klepp Stasjon
FØLG OSS